Výsledky z víkendu 8. a 9. října

Sobota 8. října

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj ve Vamberku v sobotu 8.10. od 9:00
Albrechtice - České Meziříčí 7:2 (4:1).
Rokytnice/Vamberk - České Meziříčí 12:4 (8:1). Rejchrt Radek, Rind Karel, Rezek Tomáš, Spěvák Václav
Černíkovice - České Meziříčí 6:2 (4:2). Rind Karel, Hurdálek Daniel

Havel Roman, trenér ČM: Starší přípravka vyrazila v sobotu do Vamberka na další turnaj podzimní části okresního přeboru. Tentokrát jsme byli bez Lukáše Janečka a Štěpána Švorce, kteří odehráli svůj zápas za mladší žáky. Turnaj bychom mohli rozdělit na 2 poloviny. První se nám vůbec nepovedla. Zápas s Albrechticemi a půlka zápasu s Vamberkem   jsme působili odevzdaně. Nedařila se nám hra, špatně jsme soupeře obsazovali a prohrávali osobní souboje. Teprve v půlce druhého zápasu, kdy jsme dali 2 branky za sebou se vše začalo obracet. Začali jsme hrát, napadat a chodit na útočnou polovinu ve více hráčích. Přesto k porážce s Albrechticemi 2:7 jsme přidali i prohru 4:12 s Vamberkem.  Poslední utkání s Černíkovicemi jsme bohužel prohráli taky, tentokrát 2:6, ale hra byla daleko vyrovnanější. Kluci zjistili, že i když se nedaří, ale hraje se s nasazením, mají ze hry daleko větší radost. Na naši psychice budeme muset ještě zapracovat.
 
DOROST: České Meziříčí - Stěžery 3:1 (2:0). 36. a 72. Němeček Miroslav, 44. Vlášek Lukáš - 73. Vácha Jan. ŽK: 0:1. Diváků: 30.
Rozhodčí: Štěpánková Marika
České Meziříčí: Bouša Karel - Mikušík David, Vlášek, Štěpán Radek, Šoun Michal, Sekyra, Němeček, Myšák, Jílek, Dyršmíd, Bouša Jan, Bastl Adam, Kvaček, Hlavsa Jan
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes velice cenné a důležité vítězství. Kluci dnes zápas skvěle odmakali a potvrdili formu z předešlých dvou zápasů. Škoda inkasované branky hned po zvýšení na 3:0. Zápas jsme mohli dohrát ve větším klidu. Klukům moc děkujeme za 3 výhru v řadě a věříme, že naši formu potvrdíme za týden. Skvělá práce hoši. A Adamovi přejeme ať jeho zranění není vážnější. 
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Rokytnice/Vamberk zelená - České Meziříčí 7:5 (5:2). Branky ČM: Janeček Lukáš 4, Gabčo Patrik
České Meziříčí:
Bilanych Yulian - Coufal Tomáš, Šoun Martin, Gabčo Patrik, Jílek Jakub, Janeček Lukáš, Coufal Jaroslav, Švorc Štěpán, Pavel Kryštof, Jílek Václav, Cestr Filip, Hofman Adam, Junaňák Martin, Vacek Jiří, Lejp Jáchym
 
MUŽI B: Olešnice v O.h. - České Meziříčí 1:11 (1:4). 9. Fišer Jan - 8., 28., 49. a 70. Hlavsa Leoš, 59. z pen. a 82. Trnovský, 4. Dolejší, 18. z pen. Vošvrda, 52. Slánský, 63. Tomášek Petr, 86. z pen. Podstata. ŽK: 1:0. ČK: 0:0. PK: 0:3. Diváků: 32.
Rozhodčí: Moravec Miroslav, Knapek Jaroslav
České Meziříčí: Podstata - Frynta Petr, Slánský, Brouček, Holeček - Vošvrda, Hlavsa Leoš, Tomášek Petr, Schejbal (46. Drcmánek) - Dolejší (46. Frynta Daniel), Trnovský
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: V zápasech s takovým soupeřem, jakým je Olešnice, je vždy důležité vstřelit rychlý gól. To se nám podařilo a výsledkem je nakonec vysoké vítězství. Kromě 11-ti vstřelených branek jsme i v poli předvedli solidní výkon, což s takovými soupeři u nás není zvykem. Poděkování tedy i všem hráčů za přístup k utkání.
 

Neděle 9. října

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 9.10. od 9:00
České Meziříčí - Černíkovice 3:11 (1:5).
České Meziříčí - Solnice B 4:21 (1:12).
České Meziříčí - Rokytnice/Vamberk 3:13 (1:5).
 
MUŽI A: Velichovky - České Meziříčí 7:3 (4:2). 14. z pen. a 44. Čenovský Martin, 17. a 31. Petráček Matěj, 73. a 88. Emlar Lukáš, 53. Karel Martin - 34. Baše Lukáš (Plšek), 36. Baše Lukáš (Plšek), 75. Tomášek Jakub (Rezek Tomáš). ŽK: 1:5 (83. Panenka Marek - 13. Havel Tomáš, 19. Provazník, 23. Vejprava, 66. Roubal, 72. Plšek). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 152.
Rozhodčí: Vlachý Michal, Kubánek Jan, Říha Luboš
Delegát: Malena Martin
Velichovky: Mertlík Tomáš - Grmela Miroslav, Pácalt Martin, Rieger Aleš, Filip Josef, Čenovský Martin (64. Emlar Lukáš), Hanusík Tomáš (46. Hykš Josef), Vít Tomáš (74. Hořínek Jaroslav), Németh Mário, Panenka Marek, Petráček Matěj (37. Karel Martin)
České Meziříčí: Jílek - Sekyra, Provazník (46. Krajňák), Roubal, Havel Tomáš (46. Tomášek Jakub) - Rezek Tomáš, Vejprava, Tomášek Jan (55. Mikušík David), Fiala Josef (46. Fiala Daniel) - Plšek (80. Němeček), Baše Lukáš
Lebedinský Jiří, trenér Velichovek: Věděli jsme, že nás dnes nečeká jednoduchý zápas, a to se od první do poslední minuty potvrdilo. Hosté i přes vysokou prohru nezanechali vůbec špatný dojem a do poslední minuty nás nechávali v napětí, neboť jejich útočná síla je opravdu veliká a nebezpečná. My jsme dnes byli velmi produktivní a vysokého vítězství si velmi vážíme.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Zasloužené vítězství domácích, kteří byli dnes maximálně produktivní. Gratulujeme jim k výhře, k perfektnímu pažitu a ke krásnému areálu. Rádi se sem budeme opět vracet, protože postupové ambice opravdu nemáme a nikdy jsme neměli. Děkujeme našim dorostencům, kteří měli sobotní zápas v nohách, za pomoc.