Předměřice - České Meziříčí 3:0 (1:0)

Předměřice - České Meziříčí 3:0 (1:0). 4. a 65. Hejcman Jan, 62. Pumr Adam. ŽK: 0:2 (15. Vejprava, 18. Plšek). ČK: 0:1 (39. Krajňák). Diváků: 60.
Rozhodčí: Kafka Bohumil, Buchta Petr, Jansa Petr
Předměřice: Pavliš Milan - Hošek Ladislav, Zeman Milan (52. Pumr Adam), Markarjanc Boric, Neradílek Lukáš, Netík Boris, Hejcman Jan (68. Jiroušek Petr), Sataranský Ondřej, Žoch David, Šimůnek Jakub (42. Strakatý Martin (52. Polanský Pavel)), Polanský Vojtěch.
České Meziříčí: Frynta David - Vejprava, Havel Tomáš, Provazník (72. Slánský), Krajňák - Fiala Josef, Rezek Jakub (72. Tomášek Petr), Tomášek Jakub, Fiala Daniel - Jílek (60. Myšák), Plšek
Mrkvička Lukáš, trenér Předměřic: Po rychlém úvodním gólu jsme další nadějné akce nedotáhli, tak nám musel na konci poločasu při ojedinělé šanci soupeře výtečný zákrokem pomoci brankář. Ve druhém poločase jsme přidali další góly a zaslouženě zvítězili. Poděkování všem za výkon v úmorném vedru.
Havel Patrik, trenér ČM: V dnešním utkání bylo vidět že nám chybí spousta opor. Soupeř se ujal vedení a my jsme neproměnili naší loženou šanci. Poté následovalo vyloučení v našich řadách a to byl pro nás poslední hřebíček do rakve. My se musíme poučit z našich chyb a začít více makat jako tým a soupeři na závěr gratuluji k výhře, která mohla být pro nás daleko horší nebýt našeho brankáře Frynty.