Předměřice - České Meziříčí 3:4 (2:1)

Předměřice - České Meziříčí 3:4 (2:1). 9. Paizker Pavel, 30. Šimůnek Jakub, 80. Pekáč Štěpán - 15. Roubal Zdeněk (Ježek), 52. Hlavsa, 57. Ježek z pen., 74. Rezek (Ježek). ŽK: 1:0 (46. Bouček Josef), ČK: 0:0. PK: 0:1. Diváků: 55.
Rozhodčí: Lukeš Jan, Janota Josef, Mrkvička Lukáš (klubový rozhodčí)
Předměřice: Novák Jakub - Hronek Aleš, Neradílek Lukáš, Pekáč Štěpán, Polanský Vojtěch, Ponikelský Luboš, Netík Boris, Skořepa Aleš (65. Žoch David), Šimůnek Jakub, Paizker Pavel, Bouček Josef (56. Ponikelský Tomáš)
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Tomášek Jan, Hrudík (88. Sekyra) - Rezek, Hlavsa, Roubal, Krajňák - Baše Lukáš, Ježek
Strakatý Martin, vedoucí mužstva Předměřic: Bohužel tento zápas jsme si prohráli jednoznačně samy. Díky výbornému pohybu jsme hosty během prvních 15 minut nepustili za půlku a jen díky naší nemohouctnosti jsme vedli jen o jednu branku. Poté z první šance jsme inkasovali ale přesto do šatny jsme šli s vedením. Bohužel začátek druhé půle jsme vůbec nezastihli a hosté zápas otočili. Ke konci jsme se ještě snažili o srovnání ale už bohužel nebyl čas. Vstřelit doma 3 branky a stejně prohrát je k zamyšlení.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: V úvodu zápasu si naši hráči prohlíželi nové bílé stulpny z Decathlonu a jen díky špatné mušce domácích byl stav jenom 1:0. Do šaten šli spokojenější o jeden gól Předměřice. Začátek druhého poločasu jsme ale zachytili na výbornou a výsledek otočili. Pak jsme přidali na 2:4, ale místo abychom zápas definitivně rozhodli, tak Předměřice sehráli kombinaci na jeden dotek a snížili na 3:4. Závěr jsme pak se štěstím přestáli. Ubojované vítězství! Pochvala pro dvojici rozhodčích a klubového rozhodčího.