Představení nových tváří v týmu FC České Meziříčí

Po loňské sezóně, která byla po nepříliš neúspěšném podzimu, na jaře, pod vedením nového trenéra Patrika Havla, zakončena záchranou 1.B třídy, vyvstala potřeba doplnit kádr áčka pro novou sezónu. Hlavně za jarní část patří klukům obrovské uznání. Vždyť v podstatě ve 12-13 lidech odmakali všechny zápasy jak se říká na krev a několikrát hráli i se sebezapřením. Velké poděkování patří také béčkařům a dorostencům, bez jejichž pomoci by to několikrát skončilo nedobře.
 
Jsme proto rádi že se nám podařilo získat tři nové tváře. Z Náchodského béčka, ošlehaní 1.A třídou, k nám přicházejí Jan Plšek a Tomáš Vejprava. Naše každoroční volání konečně vyslyšel a z divizního Vysokého Mýta se vrací na rodnou hroudu, splnit si sen a zahrát si s bratrem Jakubem, velezkušený Tomáš Rezek.
 
Jan Plšek alias "Plša" je hrotový útočník, odchovanec Náchoda, ročník 1994, budoucí Roheničák, jelikož si zde staví s manželkou nový dům.
 
Tomáš Vejprava alias "Dědek" je střední obránce nebo střední záložník, taktéž odchovanec Náchoda, ročník 1994, syn legendy Náchodské kopané Jardy "Dědka" Vejpravy.
 
Tomáš Rezek alias "Hagi" je velezkušený krajní nebo střední záložník, odchovanec FC Hradec Králové, ročník 1984, starší bratr Jakuba Rezka. 47 zápasů v první lize (1 gól), 69 zápasů ve druhé lize (4 góly) a v posledních šesti letech nespočet utkání za divizní Vysoké Mýto.
 
Vítejte borci, ať se vám u nás líbí a daří!