Přípravné zápasy Béčka na jaro 2019

24.3. Neděle od 15:00 Libřice (hřiště ČM)
České Meziříčí B - Libřice 1:6 (1:3). Branka ČM: Hrubý Aleš.

ČM B: Havel Patrik (46. Kašpar Aleš) - Baše David, Brouček, Kubíček (80. Španiel), Frynta Petr (46. Drcmánek) - Vošvrda (70. Havel Patrik), Kupka Aleš (46 Tomášek Petr), Fiala Daniel, Španiel (46. Černý Aleš) - Hrubý (46. Bednář), Trnovský (46. Slezák) 
Tomášek Petr, trenér ČM B: Utkání splnilo účel přípravného zápasu, zahráli si všichni minimálně poločas. Kdybychom se ve 2. poločase vyvarovali zbytečných chyb, kdy jsme během 10. minut inkasovali 3 góly a naopak ze spousty vyložených šancí nějaké proměnili, výsledek mohl být pro nás příznivější. Přesto Libřice zvítězili zasloužené a jako vždy nás v přípravě porazili. Těší mě velký počet a hráčů a věřím, že to tomu bude tak i v dalších zápasech.
31.3. Neděle od 16:00 Dobruška B (hřiště ČM)
České Meziříčí B - Dobruška B 6:2 (4:0). Branky ČM: Tomášek Petr 2, Čiháček, Černý Aleš, Fiala Daniel, Hrubý Aleš

ČM B: Havel Patrik - Drcmánek, Brouček, Čiháček, Frynta Petr - Vošvrda, Tomášek Petr, Fiala Daniel, Černý Aleš - Bednář. Hrubý. Střídali: Baše David, Španiel
Tomášek Petr, trenér ČM B: Výsledek utkání zdaleka neodpovídá dění na hřišti. Soupeř byl fotbalovější, lépe si přihrál a lépe kombinoval. My jsme měli ve své hře hodně nepřesností a chyb, ale protože máme lépe fyzicky připravené mužstvo, soupeře jsme porazili. Říkal jsem o poločase klukům, že pokud se tolik nedaří, je třeba o to víc zápas odjezdit, a to na soupeře platilo a s tím jsem také spokojen. V mistrovských zápasech by se nám ale, takové nepřesnosti v přihrávkách a nespočet chyb, nemusely vůbec vyplatit. Jak se říká, stále je na čem pracovat.

14.4. Neděle od 14:00 Voděrady - České Meziříčí (hřiště Voděrady) 

Voděrady - České Meziříčí B 3:1 (1:0). Branka ČM: Vu.
ČM B: Kašpar Aleš - Drcmánek, Brouček, Kozák, Kubíček - Španiel, Tomášek Petr, Kupka Aleš, Černý Aleš - Trnovský, Ulich Matěj. Střídali: Fiala Daniel, Vu
Tomášek Petr, trenér ČM B: I přes prohru jsme předvedli solidní výkon, domácí byli lepší a efektivnější pouze v zakončení, jinak byl zápas celkem vyrovnaný. Za týden uvidíme, jak jsme se na jarní část sezóny připravili. 
21.4. Neděle od 16:00 České Meziříčí - Častolovice (mistrovské utkání)