Provodov - České Meziříčí 0:4 (0:1)

Provodov - České Meziříčí 0:4 (0:1). 24. vlastní (Ježek), 51. Krajňák (Tomášek Petr), 57. Hlavsa (Ježek), 88. Rezek (Ježek). ŽK: 4:2. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 150.
Rozhodčí: Říha Luboš, Hůlka, Bačo
Delegát: Koňák

Provodov: Swaczyna – Müller, Bensch, Výborný, Tolda – Pařízek, Pfeifer, Khun, Zelený (85. Bek) – Macek (65. Metzner), Eimer

České Meziříčí: Frynta 9 - Kubíček 9, Provazník 9, Kozák 9, Čiháček 9 - Krajňák 9 (77. Brouček 9), Hovorka 9 (90. Kupka N), Tomášek Jan 9, Ježek 9 - Hlavsa 9, Tomášek Petr 9 (71. Rezek 9)

Richard Berger, předseda provodovského oddílu: „Hanebný výkon. Zasloužené vítězství hostujícího celku."

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Jednoznačné a zasloužené vítězství po bojovném výkonu celého mužstva. Vstřelili jsme šťastný první gól a pak trestali Provodov z rychlých protiútoků. Trenér v dnešním zápase stanovil správnou taktiku a při absenci obou útočníků z minulého utkání vytáhnul z rukávu trumf v podobě Petra Tomáška, který měl nohy ve dvou gólech. Po prohraném zápase v Dobrušce už to s naším postupem do finálové čtyřky vypadalo dost bídně. Kluci to však nezabalili, semkli se a bojovností urvali tři vítězství v řadě. Souhrou ostatních výsledků si to tak v posledním zápase podzimu můžou příští sobotu doma rozdat v přímém souboji o postup s Deštnou. Zveme na tento zápas o všechno naše skvělé fanoušky, kteří v Provodobě zabrali celou tribunu. Vítězí ten kdo věří!