Rokytnice v O. h. - České Meziříčí B 4:1 (2:0)

Rokytnice v O. h. - České Meziříčí B 4:1 (2:0). 4. a 52. Hůlka, 20. Šudrla, 50. Stoklas - 65. Brouček Ondřej. ŽK: 1:1 (70. Stašov - 38. Kupka Aleš. ČK: 0:0. Diváků: 35.
Rozhodčí: Nosek Milan, Nosek Martin
České Meziříčí B: Petr - Brouček, Španiel, Frynta Petr, Kubíček (46. Kupka Michal), Drcmánek, Tomášek Petr, Kupka Aleš, Fiala Daniel, Kašpar Aleš, Mikušík David
Tomášek Petr, trenér ČM: Výsledek vůbec neodpovídá dění na hřišti. V zápase nastoupilo několik hráčů po více než dvou-leté pauze a navíc se zraněními. 1.poločas jsme dohrávali o desíti a téměř celý 2.poločas také a navíc se zdravotními problémy dohráli další 2 hráči. Přesto jsme si vytvořili několik slibných šancí a soupeře řádně potrápili a mnohdy i přehrávali. Rozhodčím bych doporučil zanechat této činnosti a aby se zamysleli nad tím, zda-li má cenu kazit víkendy ostatním a rozhodovat o hře zvané fotbal, o které nic nevědí. Vysvětlení pravidla "ofsajd" od pomezního nelze ani komentovat, takovou větu by nevypotil ani laik. Všem klukům děkuji za skvěle odmakaný zápas a všem ostatním, kteří se určitě do sobotního turnaje dají dohromady, přeji pěkné léto.