Rozpis zimní přípravy mužů 2018

Přípravné zápasy A:

10.2. (Sobota)  Smiřice - UT Dka - od 16h

FC České Meziříčí – SK Smiřice 5:4 (3:3)
 
Branky: 27. Havel P., 36. Tomášek P., 45. Roubal, 48. Baše L., 85. Ježek – 6., 20., 34., 52. (pen.). 
 
 
 
FC České Meziříčí: Frynta – Baše D., Kozák, Tomášek J., Hrudík – Havel T., Roubal, Fiala, Ježek – Baše L., Jančura | Tomášek P., Havel P.
 
 
 
V prvním přípravném utkání jsme protočili celou sestavu i posty, takže každý odehrál min. 75 minut. Bylo vidět, že jsme poprvé na velkém hřišti a přechod z tělocvičny některým dělal v úvodu problémy.  Brzo jsme prohrávali 0:2 a 1:3, ale do poločasu se nám podařilo vyrovnat skóre na 3:3. V úvodu druhé půle jsme šli poprvé v zápase do vedení Lukášem Baše po samostatné akci, Smiřice dokázaly ještě vyrovnat z penalty, ale poslední slovo jsme měli pět minut před koncem my, když se křižnou střelou prosadil Ondra Ježek. Bylo vidět hodně nedostatků, což je po přestávce logické, ale i pár fotbalových akcí. Příprava splnila svůj účel. 
FC České Meziříčí – SK Smiřice 5:4 (3:3)
Branky: 27. Havel Patrik, 36. Tomášek Petr, 45. Roubal Zdeněk, 48. Baše Lukáš, 85. Ježek – 6., 20., 34., 52. (pen.). 
FC České Meziříčí: Frynta David – Baše David, Kozák, Tomášek Jan, Hrudík Petr – Havel Tomáš, Roubal Zdeněk, Fiala Josef, Ježek – Baše Lukáš, Jančura ( Tomášek Petr, Havel Patrik).
Šnajdr Martin, trenér ČM: V prvním přípravném utkání jsme protočili celou sestavu i posty, takže každý odehrál min. 75 minut. Bylo vidět, že jsme poprvé na velkém hřišti a přechod z tělocvičny některým dělal v úvodu problémy.  Brzo jsme prohrávali 0:2 a 1:3, ale do poločasu se nám podařilo vyrovnat skóre na 3:3. V úvodu druhé půle jsme šli poprvé v zápase do vedení Lukášem Baše po samostatné akci. Smiřice dokázaly ještě vyrovnat z penalty, ale poslední slovo jsme měli pět minut před koncem my, když se křižnou střelou prosadil Ondra Ježek. Bylo vidět hodně nedostatků, což je po přestávce logické, ale i pár fotbalových akcí. Příprava splnila svůj účel. 
 
17.2. (Sobota)  Třebechovice - UT Dka - od 10h
FC České Meziříčí – SK Třebechovice 2:8 (0:4)
Branky: 85. Ježek, 90. Rezek – 1., 8., 10., 41., 56., 64., 70., 75. 
FC České Meziříčí: Frynta David – Havel Tomáš, Kozák, Tomášek Jan, Baše David – Rezek, Čiháček, Fiala Josef, Ježek – Tomášek Jakub, Havel Patrik (Jančura, Tomášek Petr, Hlavsa, Vošvrda, Baše Lukáš).
Šnajdr Martin, trenér ČM: „Zasloužená výhra Třebechovic. Zaspali jsme začátek a za deset minut bylo po zápase. Absolutně jsme nestíhali. Přesto se nám později podařilo hru v poli vyrovnat, ale brzdily nás nepřesnosti v kombinaci. V druhé půli jsme po triviálních chybách znovu čtyřikrát inkasovali a až v závěru dvěma góly kosmeticky upravili. Máme na čem pracovat!“
 

25.2. (Neděle)  FK Hředle (OP Rakovník) - UT NM - od 10h

FC České Meziříčí – FK Hředle 10:0 (7:0)

Branky: 4., 40., 45. Tomášek Petr, 12. a 47. Ježek, 30. a 45. Jančura, 33. a 90. Baše Lukáš, 85. Hlavsa.

FC České Meziříčí: Frynta David – Havel Tomáš, Kozák, Slánský, Tomášek Jan – Jančura, Roubal Zdeněk, Hlavsa, Ježek – Tomášek Petr, Baše Lukáš.

Šnajdr Martin, trenér ČM: „Dnes jsme v mrazu a jedenácti hráčích odehráli zápas s účastníkem OP Rakovnicka. Úvod patřil soupeři, ale po vstřelené brance jsme převzali iniciativu a do poločasu nastříleli dalších šest gólů. Vypracovali jsme si mnoho šancí, ale i stoprocentní loženky jsme dokázali zazdít. V druhé půli jsme se i přes další vytvořené šance prosadili jen třikrát. Spokojenost je s výsledkem i výkonem, ale pořád se ve hře najdou hluchá místa.“