Slatina nad Zdobnicí - České Meziříčí B 1:4 (1:2)

Slatina nad Zdobnicí - České Meziříčí B 1:4 (1:2). 30. Svoboda Filip - 7. vlastní (Svoboda Josef), 26. Tomášek Petr, 58. Hrubý, 70. Havel Patrik. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváků: 60.
Rozhodčí: Špaček Ladislav, Tobiška Zdeněk
České Meziříčí B: Rak - Baše David, Španiel, Petr, Šlór - Holeček (80. Slezák), Tomášek Petr, Kupka Aleš, Černý Jakub (46. Frynta Petr)
- Hrubý, Havel Patrik (72. Šimůnek)
Tomášek Petr, trenér ČM B: Hned od začátku jsme vlétli na soupeře, který měl problémy s rozehrávkou a díky naší aktivní hře jsme vytvářeli šance. A právě díky našemu napadání jsme šli do vedení po vlastním gólu domácích. I potom jsme pokračovali v nátlakové hře a odměnou nám byla branka na 2:0. Po té jsme pak nepochopitelně začali kazit přihrávky, byli u všeho pozdě a ještě do přestávky jsme soupeři umožnili snížit stav na 2:1. Po přestávce jsme se chtěli vrátit k naší aktivní hře z 1. poločasu, ale bohužel opak byl pravdou. Sice jsme domácí do žádně vyložené šance nepustili, ale naše hra postrádala přesnost a lepší pohyb. To se zlomilo po našem gólu na 3:1 a následném zvýšení na 4:1. Pak už jsem hru kontrolovali a bohužel ze spousty brejkových situací jsme už nedokázal skórovat. Naše vítězství je vzhledem k průběhu celého utkání zasloužené.