Solnice - České Meziříčí 7:0 (1:0)

Solnice - České Meziříčí 7:0 (1:0). 28. a 90. Hanuš David, 52. a 79. Kadavý Martin, 72. Kubec Tomáš z pen., 80. Kos Michal, 81. Švorc Michal. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 80.

Rozhodčí: Otava Martin, Odvárko Jakub, Matula Pavel.
Solnice: Blažek Libor - Tomeš Michal, Rýznar Tomáš, Vrba Radek (66.Nosek Martin), Hovorka Patrik, Schod Zdeněk, Hanuš David, Kadavý Martin, Švorc Michal, Kubec Tomáš, Kos Michal
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Kozák, Hrudík Petr - Vošvrda, Rezek, Brouček (46. Španiel), Jančura - Baše Lukáš, Havel Patrik
Kadavý Martin, trenér Solnice: Konečně! Vyrovnaný první poločas, ve druhém exhibice. Konečně jsme proměnili šance do kterých jsme se dostávali celé jaro, ale teprve dnes jsme se dokázali prosadit. Sestava bez 5-ti hráčů základní sestavy s jedním náhradníkem. Skvělý výkon podali všichni, vyzdvihnu debut mladšího dorostence Míši Kosa a našeho gólmana Míšu Švorce ,který odehrál skvěle střed zálohy. Oba korunovali svůj výkon gólem. Potěšil i návrat Libora Blažka po zranění.
Šnajdr Martin, trenér ČM: Naše výsledková a hlavně herní krize pokračuje. V úvodu jsme klasicky spálili dvě tutovky a poté jsme úplně odešli. Kazili jsme přihrávky a útočná fáze prakticky neexistovala. V druhé půli nastalo mírné zlepšení, ale když domácí proměnili snad vše, do čeho kopli, odvezli jsme si ostudný debakl. Solnice vyhrála zaslouženě. Děkuji klukům z béčka za výpomoc. Doufám, že příště doma s Albrechticemi se fanouškům omluvíme výhrou!