Solnice - České Meziříčí 7:2 (3:1)

Solnice - České Meziříčí 7:2 (3:1). 32., 47. a 53. Hašek Aleš, 42. a 70. Hájek Marcel, 17. Jirásek Milan, 74. Hovorka Patrik - 10. Baše Lukáš, 62. Kubec Roman vlastní. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváků: 110.
Rozhodčí: Dujsík Martin, Bečvář Lubomír, Jehlička František
Delegát: Vojtěch Lukáš
Solnice: Vrána - Schod Zdeněk (81. Nosek), Homolka, Hájek (76. Kos), Kubec Roman, Hovorka, Jirásek (71. Kubec Tomáš), Novák, Tomeš, Hašek (63. Kubec Jiří), Prokop
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák (46. Slánský), Tomášek Jan, Čiháček - Fiala Josef, Hlavsa, Roubal, Rezek - Baše David, Baše Lukáš
Pleskot Josef, trenér Solnice: Soupeř potvrdil dobrou formu z posledních utkání a překvapil nás úvodní brankou z rychlého brejku. Brzy se nám však podařilo vyrovnat a poté otočit skóre. Dobrou kombinační hrou jsme si vytvořili další příležitosti, využili je a zaslouženě zvítězili. Chtěl bych poděkovat hráčům za přístup a kvalitně sehranou sezónu, místním fanouškům za podporu, celému realizačnímu týmu za výborně odvedenou práci a nadstandardní podmínky pro fotbal. Odměnou pro všechny by byl vytoužený postup do vyšší soutěže.
Mikušík Milan, trenér ČM: Utkání, do kterého jsme nastupovali již s jistotou záchrany, rozhodlo Dobrušské duo Marcel Hájek, Aleš Hašek. Všem hráčům děkuji za perfektní práci, kterou na jaře odvedli a přeji jim hodně zdaru do nové sezóny.