Třebechovice p. O. - České Meziříčí 3:1 (2:1)

Třebechovice p. O. - České Meziříčí 3:1 (2:1). 6. Bušák David, 33. Želízko Jan, 90. Hájek Ondřej - 20. Tomášek Jakub. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 155.
Rozhodčí: Průcha Petr, Říha Luboš, Mucha Tomáš

Třebechovice: Cejnar - Voltr (78. Kouba Zdeněk), Vích Michal, Šreibr Josef (71. Vích David), Bíl Radek, Věříš (68. Hájek), Bíl Martin, Lochman (46. Soukup), Dědešek, Želízko, Bušák
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš (77. Tomášek Petr), Kozák, Slánský, Hrudík - Fiala Josef, Hlavsa (46. Ježek), Roubal, Rezek - Baše Lukáš, Tomášek Jakub  
Bíl Karel, vedoucí mužstva Třebechovic: Toto utkání jsme v prvním poločase měli více ze hry a také optickou převahu,vstřelili jsme dva góly a do šatny šli za stavu 2:1.Druhý poločas nám ale hrubě nevyšel.Spousta zkažených přihrávek,malý pohyb a nepřesnot v zakončení nás málem stála tři body.Soupeř se totiž dostal do několika vyložených šancí,ale neproměnil. A tak v 90'pečetil výsledek na 3:1 Ondra Hájek.
Šnajdr Martin, trenér ČM: Odehráli jsme výborné utkání a dovolím si říct, že jsme body ztratili. Po úvodním tlaku Třebechovic jsme si vytvořili několik šancí, ale proměnili pouze jednu. Domácí nás ohrožovali spíše střelami z dálky. Druhý poločas byl jasně v naší režii, ale "dojeli" jsme na koncovku. Chválím celý tým za předvedený výkon! Domácí dali tři góly, my jen jeden, proto mají tři body. O tom fotbal je. Opět musím pochválit rozhodčího Průchu, který nechal hráče hrát a tento trend mu vydržel až do konce!