Třebeš - České Meziříčí 3:0 (1:0)

Třebeš - České Meziříčí 3:0 (1:0). 26. Kordač Lukáš, 74. Kozák Michal vlastní, 77. Semerák Josef. ŽK: 3:3. ČK: 0:0. Diváků: 140.
Třebeš:
Heřman - Tesař, Kunc (70.Vlkanova), Zbořil, Štajer, Semerák ( 80.Drapák), Farkaš,Michal, Majer (86.Neugebauer), Rychtár (84.Tošovský), Kordač
České Meziříčí: Frynta David - Slánský, Kozák, Tomášek Jan, Čiháček - Krajňák, Hlavsa, Hovorka (84. Tomášek Petr), Ježek - Baše Lukáš, Havel Lukáš (75. Havel Tomáš)
Krykorka Vlastík, vedoucí mužstva Třebše: Ne příliš pohledné utkání pro nás nebylo vůbec jednoduché a do 75. minuty jsme se báli o výsledek. Sice jsme vedli po laciném gólu, ale soupeř se neustále snažil o brejkové úniky. Nám vázla především finální přihrávka. Soupeř podal velice solidní výkon, a tak jsme si oddechli až 77. minutě, kdy jsme vstřelili třetí gól. 
Mikušík Milan, trenér ČM: V Třebši jsme odehráli jedno z nejkvalitnějších utkání podzimu, kdy jsme byli domácím do 74. minuty vyrovnaným soupeřem. Pak jsme si dali druhý vlastní gól a po zbytek utkání už jsme neměli sílu na zvrat. S přístupem hráčů jsme stoprocentně spokojeni. O tom, že nebudeme opět bodovat, rozhodly individální chyby jednotlivců.