Voděrady - České Meziříčí 1:2 (1:0)

Voděrady - České Meziříčí 1:2 (1:0). 40. Španiel vlastní - 53. Havel Patrik, 82. Tomášek Petr. ŽK: 0:3 (35. Slezák, 65. Kupka Aleš, 80. Havel Patrik). ČK: 0:0. Diváků: 83.
Rozhodčí: Knapek Jaroslav, Hvězda Lukáš
České Meziříčí B: Šlor - Španiel, Petr, Brouček, Černý Jakub - Slezák Miroslav, Tomášek Petr, Kupka Aleš, Fiala Daniel - Bednář Roman, Havel Patrik
Tomášek Petr, trenér ČM B: K utkání jsme tentokrát nastoupili v 11 lidech a hned to bylo znát. Domácí byli v 1. pol. aktivnější a více ohrožovali naši branku. Skórovat se jim podařilo až v závěru poločasu, kdy jsme si nešťastně dali vlastní gól. Do 2. poločasu jsme nastoupili daleko lépe, zvýšili pohyb a výsledkem bylo několik šancí a rohových kopů. Z jednoho z nich se nám podařilo vyrovnat po hlavičce Patrika Havla. Poté jsme pokračovali v aktivní hře, ale vinou nekoncentrovanosti a diskutováním s rozhodčím a soupeřem, se Voděrady postupně tlačili před naší bránu a několikrát mohli jít opět do vedení. Nám se však nakonec podařilo v závěru utkání skórovat a jen díky štěstí a výborně chytajícímu Kryštofovi jsme cenné vítězství uhájili. Opět musím smeknout před Romanem a Kubou, kteří se zdravotními problémy odmakali 90. minut. O tom se může některým "raněným",kteří se k zápasu opět nedostavili, jen zdát. Poděkování všem hráčům za bojovnost a obětavost v zápase.