Zhodnocení podzimní části sezóny áčka trenérem Milanem Mikušíkem

1. Vládne s podzimními výsledky a umístěním vašeho týmu spokojenost, či převažuje zklamání?
2. Jaký byl nejlepší a nejhorší podzimní zápas vašeho týmu?
3. Kdo nebo co vás v průběhu podzimu nejvíce zaujalo či překvapilo?

 

1. V oddíle panuje po výsledcích v podzimní části maximální spokojenost. Splnili jsme daný cíl postoupit do jarní části do skupiny o postup do I. A třídy. Celkové první místo ze všech 32 týmů I. B třídy nás v jarní části zavazuje hrát o příčky nejvyšší a porvat se o historicky největší úspěch našeho oddílu. Spokojenost panuje s výkony v celém kalendářním roce 2014, když se nám povedlo z celkového počtu 28 mistrovských utkání 22× zvítězit 4× remizovat a následně zvítězit na pokutové kopy a pouze 2× prohrát. Za celý rok jsme získali z možných 87 bodů nádherných 77 bodů. Je to jednoznačně nejlepší výsledkový výkon v kalendářním roce za doby působení FC České Meziříčí v I. B třídě.

2. Jednoznačně nejhorší výkon byl hned v prvním mistrovském utkání na Lokomotivě Hradec, kde jsme prohráli 2:1 a to díky nekolektivnímu chování více než poloviny hráčů základní sestavy, kteří si před utkáním ve slunci vyhřátém dni dali určitě „důležitý" turnájek v nohejbale. Nejlepší výkon jsme podali na hřišti Jaroměře B, kde jsme zvítězili 4:1 a dobrý výkon jsme podali v domácím utkání s Deštným, které skončilo 2:2 a pochvalu si zasloužili oba zúčastněné týmy.

3. Nejvíce mě překvapil náš poměrně mladý tým, jak se dokázal vypořádat s rolí favorita, do které se pasoval po zisku 42 bodů v jarní části minulé sezony. Před kluky smekám a věřím, že v nastoleném trendu budeme pokračovat i v příštím roce.