Zhodnocení podzimní části sezóny béčka trenérem Petrem Tomáškem

  1. Jak hodnotíte podzimní část sezony a jste s ní spokojen?
  2. Kdo patřil mezi opory týmu?
  3. Jaký byl nejlepší a nejhorší zápas mužstva?
  4. Jaká je úroveň III. třídy?
  5. Zaujal vás během podzimu nějaký tým nebo hráč?
  6. Plánujete změny v realizačním týmu nebo hráčském kádru?
  7. Kdy začínáte zimní přípravu a s jakým cílem půjdete do jarní části?

 

Odpovědi – Petr Tomášek - trenér

 

  1. S podzimní částí jsme spokojeni tak na půl. Doma jsme byli stoprocentní, naopak z venku jsme si přivezli pouze jednu výhru.
  2. V mužstvu nemáme výraznější opory, jednotliví hráči tvoří tým a s nimi jsem spokojen.
  3. Nejhorším zápasem bylo mistrovské utkání v Rovni, které jsme přístupem, herně a výsledkově vůbec nezvládli (prohra 0:5). Naopak nejlepším zápasem bylo jednoznačně pohárové utkání doma s áčkem Voděrad. 20 minut před koncem jsme prohrávali 3:6 a navíc nám byl vyloučen hráč. Utkání jsme dokázali otočit na konečných 8:6 po doslova parádním výkonu.
  4. Jsem rád, že jsme postoupili do III. třídy. Hrajeme kvalitnější zápasy s kvalitnějšími soupeři a to je pro naše mužstvo daleko lepší než zápasy ve IV. třídě.
  5. Určitě kvalitním a hlavně zkušeným týmem je mužstvo Dobrušky C a pokud není zraněný, tak v jejím středu zálohy Zdeněk Havelský.
  6. Žádné změny neplánujeme.
  7. Zimní přípravu začínáme v polovině ledna společně s áčkem. Cílem našeho béčka je zapracovávat do mužstva mladé hráče a zároveň dávat možnost hráčům širšího kádru áčka. Co se týče umístění, tak určitě udržet se v horní polovině tabulky a podávat lepší výkony hlavně na hřištích soupeřů.