AKTUALIZOVÁNO: Zimní pohár staršího dorostu U19

Skupina D, UMT Rychnov nad Kněžnou
NE 20.02.2022 12:30 Rychnov – České Meziříčí 3:0 (0:0).
České Meziříčí: Jílek - Rind, Sekyra, Mikušík, Šoun - Vlášek, Ptáček, Hoffinger, Němeček - Mazač, Coufal
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes naši dorostenci sehráli první zápas ze skupiny poháru st. dorostu proti týmu Rychnova 0:3 pol. 0:0. Zápas s týmem z vyšší soutěže byl v celku vyrovnaný. Nebýt 10. minut, kdy jsme byli nuceni hrát v deseti než jsme ošetřili Marka Coufala a obdrželi dvě branky, tak jsme zápas mohli zvládnout i do remízy. Na konci zápasu jsme dostali ještě třetí branku, kdy jsme byli taky v 10 po lehkém zranění Robina Mazače. Kluci si aspoň dokázali, že i s týmem z vyšší soutěže se dá hrát.
 
NE 27.02.2022 09:30 České Meziříčí – Vamberk 2:2 (0:2). PK: 2:3. Branky ČM: Fiala Daniel 2.
České Meziříčí:
Bouša - Němeček, Mikušík, Sekyra, Šoun - Myšák, Ptáček, Jílek, Vlášek - Fiala, Hoffinger. Střídali: Coufal a Mazač
Slezák Miroslav, trenér ČM: Remíza v dnešním zápase asi zasloužená a určitě jsme rádi, že jsme zvládli srovnat. Výkon optimální nebyl asi i díky spánkovému deficitu některých jedinců po výkonu na Černíkovickém candrbálu z předešlé noci (jak zhodnotil jeden dědeček, který se byl podívat na svého vnuka z řad Vamberka)



NE 06.03.2022 09:30 Rychnov – Vamberk
 
Systém: 8 skupin po 3 účastnících – ve skupině každý s každým 2 x 45 minut, v případě nerozhodného výsledku se zahrávají pokutové kopy dle RS, vítězi penaltového rozstřelu bude připočítán druhý bod. Do jarního osmifinále postupují první dva týmy ze skupiny. V poháru je povoleno opakované střídání. Střídá se vždy v přerušené hře.